Voldaan de dag afsluiten

Het is een fijn gevoel: je moe en voldaan voelen na een dag hard werken. Volgens ons heeft iedereen recht op dat gevoel. Daarom hebben wij dagelijks activiteiten voor iedereen. Groenwerkzaamheden in de groentekassen, het timmeren van nieuwe projecten of een rol in de keuken of bediening; in iedere activiteit voel je dat je ertoe doet. We denken niet vanuit de beperking van een deelnemer, maar zijn altijd gericht op wat er wél kan. Naast werkplezier helpen we leren in de praktijk, en bieden we doorgroeimogelijkheden naar één van onze werkbedrijven.

Instappen kan op ieder moment, op ieder niveau. Bij de intake spreken we samen de wensen van de deelnemer door, en kijken we naar waar de deelnemer nu staat. Wat is ervoor nodig om de gewenste situatie te bereiken? Daarmee stellen we doelen, richten we een maatwerk traject in en begeleiden we de deelnemer naar wat hij of zij wil bereiken.

We werken samen met:

Dagbesteding bij Sociaal Horeca

Lees hoe we iedereen waarde laten toevoegen en laten leren.

Maak een afspraak

Direct een afspraak maken, benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een andere vraag? Vul onderstaand formulier in, stuur een e-mail naar info@sociaalopbouw.nl of bel 06 36 247 385, dan helpen we je verder.

    Onze Impactmethode

    Om impact te maken, werken we volgens bepaalde methodes en principes. Nieuwsgierig?